2013. május 8., szerda

Nem új rész :)

Sziasztok :) Ez most nem új rész :/ Írtam pár saját *KE* sztorit és úgy döntöttem ezt veletek is megosztom. :)    Kata xx
                                                              
Louis-sal már kicsi korotok óta barátok vagytok.Nagyon sokat lógtatok együtt a kelleténél is többet.Te mondtad Louis-nak hogy induljon az X-Factorba mert nagyon jó a hangja.Ő megfogadta a tanácsod és indult is.És ez miatt már 2 éve nem találkoztatok csak néha-néha beszélgettetek telefonon.De az sem volt valami tartalmas beszélgetés.Mindig sietnie kellet valahova és ez téged elszomorított.Ő volt a legjobb barátot és régebben többet éreztél iránta mint barátság.De most nem tudod hogy még mindig tetszik neked vagy nem mert már nagyon régen láttad.
Kint ültél a teraszotokon mikor megállt előttetek egy fekete autó.Felemelted a fejed a telefonod mögül és megláttad hogy egy kapucnis fiú száll ki az autóból.Mikor közelebb jött megláttad hogy mosolyog.Fogalmad sem volt hogy ki az.Egyszer csak levette a kapucniját és megláttad veled szemben Louis-t.Azt hitted azon nyomban elsírod magad de volt még egy pici önuralmad ezért csak gyorsan odarohantál hozzá és szorosan átölelted.
-Ó (T/N) annyira hiányoztál.-ölelt még szorosabban.
-Te is nekem Louis.Nem tudod elképzelni mennyire.-folyt végig egy könnycsepp az arcodon mikor az ölelést megszakítottad.
-Hé ne sírj.Most már itt vagyok.És egy ideig látni fogsz.-mosolygott rád és letörölte a könnycseppet.Te nem értetted hogy most miről van szó.De gondolom csak egy hétig marad mert fellépései is lesznek és ilyenek.Ezt Louis is észrevette és folytatta is.-Mert velem jössz egy időre Londonba.
-Micsoda?-vágtad rá egyből.Nem tudod elképzelni hogy Louis el akar téged vinni Londonba.És hogy újra vele lehetsz.
-Igen jól hallottad.Két nap és indulunk.-te nem válaszoltál hanem gyorsan az ölébe ugrottál.
2 nap múlva....
Már a London-hoz menő gépen ültök.Te éppen zenét hallgatsz míg Louis alszik.Nagyon aranyos látvány nyújtott neked ezért sokáig nézted hogy alszik.Egyszer csak elmosolyodik.
-Hogy alszom? Aranyosan?-nyitotta ki az egyik szemét.
-Öhm... Ja bocs.-gyűrted szégyenlősen a füled mögé egy tincsedet.
-Semmi baj.Réka,mióta lettél ilyen szégyenlős?-nyitotta ki már mind a két szemét.
-Nem tudom Louis.-erőltettél egy mosolyt az arcodra.De igazából tudtad miért.Mert szerelmes vagy belé.Ezen a két napon megtudtad hogy mindig az a Louis aki régen volt és hogy az érzéseid nem múltak el.
-Én tudom.Ugyan úgy érzel mint én.Én legalábbis úgy érzem hogy már nem tekintek rád barátként-mondta.Te erre nagyon elszomorodtál és könnyfátyol lett a szemed előtt.
-Nem vagyok már a barátod?-kérdezted szomorúan.
-Nem már nem vagy a barátom.-hagyott egy kis szünetet.-Nekem te a szerelmem vagy.-hajolt közelebb és megcsókolt.T is viszonoztad a csókját és még út közben megbeszéltétek hogy mostantól egy párt alkottok.






Egy csodálatos tavaszi napra ébredtél.Nagyon fura volt neked mert London-ban nem mindig van ilyen jó idő.Ezért arra a döntésre jutottál hogy elmész egyet futni.Megkerested a sport ruhád,magadra öltötted és már indultál is futni a parkba.Nagyon kellemes volt ez a meleg idő ezért nagyon sokat futottál.Mikor már haza indultál volna megláttad hogy kikötődött a cipőfűződ.Lehajoltál és be akartad kötni de éppen akkor jött neked valaki.Akkora nagy erővel hogy hátra borultál.
-Hé nem látsz vagy mi?-álltál fel felháborodottan.De mikor megláttad azt a személyt aki neked ment egyből elszállt a haragod.Csoda szép tenger kék szeme elkápráztatott.A barna fürtjei,a ruha stílusa.Egy fekete-fehér csíkos pólót viselt piros nadrággal.Nagyon jól nézett ki.
-Ne haragudj véletlenül volt.Jól vagy?-mért végig hogy nincs-e semmi sérülésed.
-Ne..m se..mmi baj.-mosolyogtál rá.De ekkor eszedbe jutott valami.Mintha ez a fiú ismerős lenne neked.Ki lehet? Gondolkoztál rajta majd eszedbe jutott hogy ő Louis Tomlinson a One Direction-ből.
-Amúgy a nevem Louis.-nyújtotta kézfogásra a kezét.
-(T/N).-fogadtad el a kézfogást.
-Szép neved van.-mosolygott rád.-Nincs kedved csatlakozni hozzánk?Éppen focizunk.-mutatta a kezében lévő labdát neked.
-Hát nem tudom.Nem zavarok?-húztad oldalra a szád.
-Dehogy zavarsz.Ha zavarnál nem kérdeztem volna meg.-villantotta meg a 100 wattos mosolyát.Elfogadtad a meghívást.Bemutatkoztak a fiúk is és nagyon jót fociztatok.Sokat hülyéskedtetek és nevetgéltetek.De te amikor tehetted Louis közelében voltál.Észrevetted hogy ő is próbál hozzád közeledni ami nagyon jól esett neked.Mikor már elfáradtál elköszöntél a fiúktól és hazaindultál.Vagyis indultál volna mert Louis utánad szaladt.
-(T/N)! Nem lenne kedved eljönni velem holnap egy vacsorára?-meglepett a kérdése de nem gondolkoztál rajta sokat.Egyből válaszoltál.Egy ilyen aranyos,kedves,nagyon jó emberrel aki még jól is néz ki miért ne?
-De lenne kedvem.-mosolyogtál rá.Ő is így tett.
-Ő remek.Akkor holnap érted megyek 8 órára.
-De nem is tudod hogy lakom.-vágtál értetlen fejet.
-Azt bízd csak rám.-kacsintott egyet és adott egy puszit az arcodra búcsúzás ként.
Másnap 8 órakor ott is volt a házatoknál.Nagyon jól telt a randi és még párszor el is mentetek és egyszer egy vacsora közbe megkérte hogy legyél a barátnője.Te természetesen igent mondtál.2 év múlva el is vett feleségül és 2 gyermeket is szültél neki.És boldogan éltetek míg meg nem haltatok.

 





Louissal már egy éve együtt vagytok.Mindig is nagyon szerettétek egymást de Louis-nak nagyon sok koncertje volt ezért nem tudott veled nagyon sokat együtt lenni. Ez neked nagyon fájt mert te nagyon szeretted Louis-t.De tudtad hogy az ő részéről is így van csak azért koncerteznie is kell mert imádja amit csinál és a rajongókat is szereti.És ezt te is tudod hogy fontosak neki a rajongók.
Otthon ültél és nézted a tv-ben a régi videókat amit még együtt vettetek fel Louissal amikor még nem volt ennyi dolguk.Nagyon szépek voltak azok idők de neked nagyon hiányzott.Ezért úgy döntöttél hogy egy kis időre elköltözöl Louis-tól.Gondolkodni egy kicsit rólatok,a kapcsolatokról.Be szaladtál a szobátokba és a szekrényedből gyorsan beledobáltad a bőröndjeidbe a ruháid,sminkjeid és egyéb dolgaid.Mikor már az ajtónál álltál eszedbe jutott valami.Kerestél egy papírt és tollat és leírtad Louis-nak hogy mit érzel."Louis nekem el kell mennem egy kicsit gondolkodni.Gondolkodni a kapcsolatunkról.Kérlek érts meg engem.Szeretlek de el kell döntenem hogy folytassam-e úgy ezt a kapcsolatot hogy te mindig dolgozol én meg alig találkozok veled. Nagyon Szeretlek, (T/N)"
Mikor megírtad ezt a pár sort már rohantál is kifelé az ajtón hogy ne kelljen Louissal találkoznod.Mert ha meglátnád egyből elsírnád magad.Beleültél a kocsidba és hajtottál is haza anyukádék.
1 nappal később...
Kopogást hallottál ezért gyorsan lerohantál a lépcsőtökön hogy kinyisd az ajtót.Anyukádék nem voltak itthon mert dolgozniuk kellett.Leértél a lépcsőn és már nyitottad is ki az ajtót.Louis állt előtted csurom vizesen.
-(T/N) kérlek gyere vissza hozzám.Én nagyon szeretlek téged.-mondta könnyes szemekkel.Amikor megláttad a te szemeidben is könnyek gyűltek.
-Louis én is szeretlek,nagyon.Csak gondolkoznom kell rajta hogy folytatni akarom-e ezt a dolgot.
-Megígérem hogy többet fogok veled lenni.Minden egyes percet veled fogom tölteni.A próbákra is elviszlek.A koncerteken is ott leszel velem.Csak kérlek gyere vissza.Az életemnél is jobban szeretlek ezért kérem hogy-térdelt le eléd -(T/N) leszel a feleségem?-te ezen a kérdésen nagyon meglepődtél.Mindig is arra vágytál hogy elvehessen Louis Tomlinson és most itt térdel előtted és meg szeretné kérni a kezed.Rajta kislány válaszolj!
-Igen.Veled akarom leélni az életem Louis.-emelted fel és megcsókoltad.
-Ígérem veled leszek,minden percben,minden órában míg a halál el nem választ.-húzta fel az ujjadra a gyűrűt.
3 hónap után hozzá is mentél feleségül és lett két gyermeketek.És tényleg együtt maradtatok míg a halál el nem választott.
 



 


Zayn-nel már 1 éve együtt vagytok.Most lenne az 1 éves évfordulótok de Zayn-nek fellépése van.De megígérte hogy bepótoljátok egyszer.Hát ezt nem nagyon hiszed el neki mert mostanában nem nagyon van otthon.
Otthon ülsz a kanapén romantikus filmet nézel és már majdnem elsírod magad mikor meghallod hogy nyitódik az ajtó és belép valaki egy nagy csokor rózsával a kezében.Az arcát nem látod mert a rózsák eltakarják.De te tudod hogy ki lehet az.Felállsz a kanapéról és elindulsz felé.Mikor a közelében vagy elveszi az arca elől a rózsákat és meglátod a szerelmedet, Zayn-t.
-Ne haragudj hogy koncerteznem kellett.Hidd el ha nem lett volna muszáj veled lettem volna minden percben.Mert te vagy nekem a mindenem.-nyújtotta át neked a rózsákat.Te erre nagyon meghatódsz és egy könnycsepp végigcsordul az arcodon.
-Zayn.Ez valami gyönyörű.-könnyeztél és megcsókoltad.
-Nem olyan gyönyörű mint te.-szakította félbe a csókot de után folytattátok.Zayn letette az asztalra a csokrot és a lábadtól felemelt és felvitt az emeletre.Innen a fantáziátokra bízom :D
 



10 megjegyzés:

  1. Nagyon jók;)
    Mikor jön a következõ rész?:)
    Amúgy még írhatnál*KE*story-kat,mert tényleg nagyon jók:)
    L.xx

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) Péntekre megpróbálom hozni :) Ó köszönöm :) Lehet hogy csinálok egy olyan blogot hogy csak *KE* sztori kéréssel foglalkozik :) Szerinted rossz ötlet? Kata xx

    VálaszTörlés
  3. már várom a pénteket:)
    szerintem nagyon jó ötlet,ha ilyen jó kis történeteket tudsz írni,akkor mindenképp érdemes;)
    sok sikert hozzá:D
    L.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hogy csinálok akkor.De még nem biztos :) Kata xx

      Törlés
  4. És csütörtökre nem tudnád hozni?? ha nem akkor nem baj :D és am nem tudnád majd a részeket még hosszabbra írni??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hogy tudom még nem tudom.Mert holnap megyünk Csabára és nem tudom mikor érünk haza :/ Megpróbálom hosszabbra.De amilyenre terveztem ezt a részt szerintem hosszú lesz :) Kata xx

      Törlés
  5. OKé és akkor péntekre hozod?

    VálaszTörlés
  6. péntek van és akkor kb. hány órára?

    VálaszTörlés